Fiat

Nye Fiat personbiler

Hos Jørgen Laursen finder du altid et stort udvalg af nye Fiat biler. Kig forbi butikken, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

Ny 500E

Ny 500E Cabrio

500 Hybrid

500C Hybrid

Kaj Jazukevicius

Kaj Jazukevicius

Salgschef - Viborg

Tlf: 54 55 52 25

kja@jorgenlaursen.dk

Flemming Juul Seerup

Flemming Juul Seerup

Salgschef - Skive

Tlf: 61 20 16 80

E-mail: flemming.seerup@jorgenlaursen.dk

Noah Rosenquist

Noah Rosenquist

Juniorsælger - Viborg/Skive

Tlf: 25 96 78 45

E-mail: nro@jorgenlaursen.dk

Hvis dit yndlingsmærke er Fiat – så har vi bilen til dig! 

Hvem bliver ikke blød om hjertet, når den lille moderne charmebøf af en Fiat 500 triller forbi? Ofte i skønne og lidt skæve farver, der skiller sig ud i gadebilledet og spreder godt humør på gader og stræder. Og ikke nok med den har et fint og lækkert design, så er den også bæredygtig, hvis du vælger en Fiat elbil. Fiats elbil er den perfekte bil til bykørsel, her kan du virkelig udnytte elbilens fordele, når kørslen er præget af mange start og stop, som jo ellers sluger meget brændstof. Og så er størrelsen jo også en klar fordel, når du skal igennem byen hurtigt og ikke mindst smutte ind i den eneste lille og smalle parkeringsplads, der er tilbage. Fiat 500e fås i to udgaver, den ’lille’ model med en motor på 23,8 kWh og 95 HK og flere udgaver af den større model, alt efter tilvalg af udstyrspakke, med en motor på 42 kWh og 118 HK. Rækkevidden går fra 130 til hele 311 km fra den lille til den større model. Den lille er bedst, hvis dit kørselsbehov udelukkende er bykørsel, men hvis du skal længere uden for byen er den større model at foretrække. Hvis du foretrækker din Fiat 500 med benzin, får du også en økonomisk bil, da den står til at kunne køre helt op til 21,7 km/l.

Køb din Fiat hos Jørgen Laursen A/S i Skive eller Viborg 

Ønsker du at finde din Fiat i Nordjylland, så har vi bilhuse og værksteder i både Skive og Viborg, som ligger tæt op ad Nordjylland. Du skal være så velkommen til at kigge forbi, og se på vores udvalg af for eksempel nye Fiat 500 eller Fiat 500e. Tag en prøvetur i ro og mag og mærk efter, om det kunne blive til et længerevarende forhold mellem dig og den lille charmetrold. Vi er altid klar på at guide og vejlede dig i den store beslutning, det er at vælge og købe en ny bil. Vi tager os også af alt det praktiske, når beslutningen er blevet taget. Så er der kun tilbage at glæde dig til at kunne trille afsted i din nye Fiat. Så er det bare med at komme ud på de jyske veje, og skabe lidt opmærksomhed i dit helt eget lille designikon.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Fiat Skive og Fiat Viborg til en snak om, hvor fantastisk mange fordele du finder i Fiat.