Bilvurdering hos Jørgen Laursen A/S

Sælg din bil til os – nemt og hurtigt

Overvejer du at købe ny bil, og skal du af med den gamle? Sælg den nemt og hurtig til os. Vi laver altid en fair og objektiv bilvurdering, så du kan få den bedste pris for din bil, når du skal sælge den. Vi er altid klar til at lave en vurdering af din bil – uanset type, mærke, model eller årgang. Du kan både komme ind fra gaden, men du er også velkommen til at ringe til os for at lave en aftale.

Få din bil vurderet gratis og uforpligtende

Går du med salgstanker, kan det være en god idé at overveje at få lavet en upartisk bilvurdering, så du har en fornemmelse af, hvad din bil er værd, og hvad du kan sælge den for. Det får du hos os. Samtidig er det ganske uforpligtende. Det vil sige, du bestemmer helt selv, om du, efter bilvurderingen, ønsker at sælge din bil til os, sælge den til en anden (enten privat eller forhandler) eller slet ikke sælge den alligevel. Det står dig helt frit for.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med en bilvurdering, så du kan få et prisoverslag, der matcher markedsværdien. Du er velkommen på vores værksteder i både Viborg og Skive, hvor vores dygtige teams af mekanikere er klar til at give dig en faglig vurdering af din bil.

Vil du have en uforpligtende og gratis bilvurdering hos os? Ring eller skriv til os for at aftale nærmere, eller kig forbi et af vores værksteder. Vi er klar til at tage imod dig.

Række af nye, brugte biler Jørgen Laursen har købt af kunder

Du har bilen, vi har køberen

Langt de fleste, der får udført en bilvurdering her hos Jørgen Laursen A/S, gør det med henblik på salg af deres bil. Men sådan en salgsproces kan nemt blive bøvlet og besværlig, når man gør det selv, så derfor er det størstedelen af vores bilvurderings-kunder, der vælger at sælge deres bil til os. Du har bilen, vi køber den af dig og formidler den til den rigtige køber. Det er nemt, hurtigt og overskueligt for dig.

Række af brugte biler til opkøb
Række af brugte biler - billede 2 med nye biler

Vi opkøber brugte biler dagligt

Hos Jørgen Laursen oplever vi en generel tendens til større efterspørgsel på brugte biler som din. Derfor er vi altid interesserede i at købe nyere brugte biler. Vil du hurtigt, ærligt og redeligt  af med din bil, køber vi den gerne. Vi sørger for, at du får en god og ikke mindst fair pris for din bil, så både du og vi er tilfredse med handlen. Derudover slipper du for at skulle stå for et bøvlet salg selv. Vi tager os gerne af alt det praktiske, når du sælger din bil til os.

Vil du høre mere om at få lavet en bilvurdering af din bil hos os? Tøv ikke med at kontakte os. Du kan også altid komme forbi vores værksteder i enten Viborg eller Skive. Så tager vi et grundigt kig på din bil og giver en gratis, uforpligtende vurdering.

 

Du behøver ikke løfte en finger

Vi klarer det hele for dig. Vi er altid på udkig efter opkøb af nye biler til vores brugtvognshandel, og når vi opkøber biler, sørger vi for alt det praktiske. Dette indebærer f.eks. omregistrering, tilmeldinger og forsikringer. Du skal bare overdrage nøglen til os, så tage vi os af resten. Din bil behøver ikke engang være hverken rengjort eller vasket ved overdragelsen – vores dygtige klargøringsmedarbejdere klarer både den mekaniske og kosmetiske rengøring af din bil.