Fiat Professional

Nye Fiat Professional varebiler

Hos Jørgen Laursen finder du altid et stort udvalg af nye Fiat Professional biler. Kig forbi butikken, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

Ny Scudo

Ny E-Scudo

Ny Ducato

E-Ducato

Frederik Henriksen

Frederik Henriksen

Erhvervsansvarlig

Tlf: 51 83 98 49

Mail: frederik.henriksen@jorgenlaursen.dk

Find din nye Fiat varebil hos Jørgen Laursen Biler 

Er du selvstændig, håndværker eller andet der kræver plads i bilen så kig under vores Fiat Professional, her har vi samlet de rummelige og behagelige Fiat varebiler, såsom Fiat Ducato og Fiat Scudo. Det er lækre varebiler, som kan være en super medgørlig og trofast kollega, der følger dig i tykt og tyndt og slæber alle dine tunge sager. Fiat Ducato, som også findes som Fiat E-Ducato – altså en 100% elektrisk varebil, er en funktionel og smart arbejdshest, som oven i købet ser rå og moderne ud. Vi hos Jørgen Laursen Biler hjælper gerne med at afdække, hvilke krav og behov du har – sammen kan vi finde den Ducato, der matcher dine arbejdsopgaver bedst. Der er mange elementer, der skal gøres op og prioriteres i sådan et valg. For eksempel kan du vælge et varerum på 10, 11,5 eller 13 kubikmeter, og du kan vælge alverdens udstyr og forskellige indretninger. Hvis du ikke har brug for helt så meget plads som i en Ducato, kan du tage et kig på Fiat Scudo. Begge modeller finder du i dieseludgave eller på el. Fiat har lagt et stort arbejde i at udvikle de bedste arbejdsbiler og trækker på brugererfaringer gennem flere år. Så udnyt denne chance for at finde din Fiat varebil i Skive eller din Fiat varebil i Viborg.

 

Fiat Professional hos Jørgen Laursen Biler 

Blandt Fiat Professional kan du finde den perfekte varevogn til enhver virksomhed. Uanset om du har brug for en kompakt varevogn til bykørsel eller en stor varevogn til transport af gods, finder du den perfekte løsning her. En varebil fra Fiat kan dække alle dine forretningsmæssige behov. Med masser af plads og et alsidigt design kan Fiats varevogne klare enhver opgave. Sæt din lid til Fiat Professional, og få arbejdet gjort nemmere.

Hvad end dine ønsker til en Fiat varebil måtte være, så står vi klar i Fiat Professional Skive eller Fiat Professional Viborg – i vores indbydende og store bilhuse – til at hjælpe dig godt afsted i din nye bil. Vores store erfaring og knowhow kan bringe dig godt og sikkert ud på vejene og rundt til dine kunder. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken Fiat der bedst matcher dine arbejdsopgaver. Vi glæder os til at kunne vejlede dig i valget af din nye firmabil. Vi servicerer også gerne din varebil på vores værksteder efterfølgende.