Service Booking

Vi har gjort det nemt

Med servicebooker herunder, skal du bare indtaste din nummerplade på den bil der skal til service, og så klarer vi resten.

 

 

Værksted

På vores værksted servicerer vi alle biler. Hvis du er i tvivl om vi kan reparere din bil, så kontakt os. Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

86 62 56 11

Viborg

Skriv til os

Claus Sørensen

Claus Sørensen

Kundemodtager - Viborg

Tlf:  93 63 69 58
E-mail: Cso@jorgenlaursen.dk

Brian Laustsen

Brian Laustsen

Kundemodtager - Skive

Tlf: 51 83 98 58
E-mail: brl@jorgenlaursen.dk

Værkstedskonto

Værkstedskonto

Med den nye Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. 

Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Klik her for mere info:

Book service hos Jørgen Laursen A/S

Leder du efter en pålidelig bilservice? Hos Jørgen Laursen A/S sætter vi en ære i ligetil og professionel service til dit køretøj.

Vores værksteder i Viborg og Skive er autoriserede til service af de kendte mærker som for eksempel Opel, Citroen, Fiat og Jeep. Udover disse bilmærker, er vi udstyret til at håndtere alle bilmodeller.

 

Let værkstedsbooking i Skive og Viborg

Uanset om du befinder dig i Viborg eller Skive, er det nemt at booke service til din bil hos os. Vores online værkstedsbooking i Viborg og Skive kræver kun din bils nummerplade. Indtast det, og lad os klare resten.

Hvis du har spørgsmål til vores værkstedsbooking eller din bils tilstand, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os i Skive på telefon 97 51 49 66, i Viborg på 86 62 56 11 eller smide os en mail på info@jorgenlaursen.dk. Så sørger vi for at hjælpe dig så godt som vi kan.

 

Fuldt spektrum af tjenester

Vores udvalg af tjenester er omfattende. Fra et simpelt hjulskifte i Viborg til et fuldt Fiat service i Skive, så kan vi klare det hele. Ingen opgave er for lille eller stor for vores dygtige team. De er uddannet til at sikre, at din bil får den pleje, den har brug for.

Husk, at selvom vi er autoriserede forhandlere af Opel, Citröen, Jeep, Fiat, så reparerer vi alle bilmærker.

 

Finansiering af din bilservice

Forståeligt nok kan økonomiske bekymringer være en hindring for rettidig bilservice. Det er derfor, vi introducerede værkstedskontoen. Dette program giver dig mulighed for at modtage tjenester på vores værksted i Viborg og Skive, men med et twist!

Du får udført reparationer og kan købe ekstra udstyr uden omgående betaling. Der er ingen skjulte gebyrer eller renter – kun de præcise omkostninger ved service, spredt ud, hvis du har brug for det.

 

Sådan finder du vores værksted i Skive og Viborg

Hvis du søger et pålideligt og autoriseret værksted i Viborg eller Skive, behøver du ikke at lede længere. Her finder du vores værksted i Skive og Viborg:

Du kan besøge os for hjulskift i Skive og andre services på Katkjærvej 7, 7800 Skive.

Hvis du er tættere på Viborg, så finder vores services sted på Gammel Skivevej 74, 8800 Viborg.

Vores dedikerede teams er her for at levere den høje kvalitet af service til din Fiat, Jeep, Opel eller Citroen, som den fortjener.

Booking hos Jørgen Laursen A/S betyder, at du vælger tryghed. Med vores ekspertpleje, fleksible betalingsmuligheder og forpligtelse til kundetilfredshed sigter vi efter at fortsætte som din betroede bilforhandler i Viborg og Skive. Kontakt os i dag for at planlægge din service.