Søg blandt vores biler

Vi har 34 biler på lager

Din søgning gav 34 resultater

Murat Koco

Murat Koco

Salgs / indkøbschef brugte biler

Tlf: 60 43 87 33

mko@jorgenlaursen.dk

 
Noah Rosenquist

Noah Rosenquist

Juniorsælger Viborg/Skive

Tlf: 25 96 78 45

nro@jorgenlaursen.dk

 
Kaj Jazukevicius

Kaj Jazukevicius

Salgschef nye biler Viborg

Tlf: 54 55 52 25

kja@jorgenlaursen.dk

 
Flemming Seerup

Flemming Seerup

Salgschef nye biler Skive

Tlf:  61 20 16 80

E-mail: flemming.seerup@jorgenlaursen.dk

 

Fremvisning af bil i begge afdelinger

Hos Jørgen Laursen A/S tilbyder vi fleksibilitet i forbindelse med fremvisningen af vores biler. Hvis det ønskes, kan bilen fremvises i begge afdelinger, så det passer bedst til dine behov og din tidsplan. Uanset hvilken afdeling du foretrækker at besøge, vil vores dedikerede personale stå klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst for at aftale en tid og afdeling, der passer dig bedst.


Find din brugte bil hos Jørgen Laursen A/S

Jørgen Laursen er forhandler af fabriksnye biler fra Opel og Citröen. Men hos os finder du også et solidt udvalg af brugte biler. Jørgen Laursen er dermed også din lokale brugtbilsforhandler, når du leder efter brugte biler i Skive eller brugte biler i Viborg. Når du har valgt at lede efter din næste bil på brugtbilsmarkedet, så tag et kig på vores annoncer over alle de brugte biler, vi har til salg. Og hvis der opstår spørgsmål eller tvivl, så kig endelig ind forbi i en af vores lokale afdelinger. Her har vi professionelle folk, der kan vejlede dig i din rejse ud i brugtbilhandlen, og så kan du tage en smuttur i din måske kommende bil, og selv mærke efter, om det er noget for dig. 

 

Køb din brugte bil i Midtjylland – specialister i Opel og Citröen  

Vi har afdelinger i Skive og Viborg. I vores søgefunktion kan du vælge afdeling, så du kan se udvalget af brugt Citröen i Viborg samt udvalget af brugt Citröen i Skive. Ligeledes kan du fremsøge udvalget af brugt Opel i Viborg og brugt Opel i Skive. Vi dækker altså et stort område i Midtjylland. Udover Opel og Citröen finder du også et udvalg af brugte biler fra andre bilmærker. Så hvad end du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige type bil, som opfylder lige dine behov og ønsker til en bil. Hos os finder du nemlig et bredt udvalg af biler, lige fra den familievenlige og rummelige stationcar over den komfortable SUV, som er god til det store kørselsbehov og til de små økonomiske minibiler, som er kendetegnet ved at køre langt på literen. 

 

Der er fordele ved at vælge en forhandler

Når du bevæger dig ud på brugtbilsmarkedet, kan du få virkelig meget bil for pengene, men det kan også være risikofyldt, hvis man som de fleste ikke lige besidder indgående viden om eller særlig interesse for biler. Derfor er du hjulpet godt på vej til en tryg bilhandel, når du køber brugt bil hos en forhandler som os. En brugtbilsforhandler er nemlig juridisk forpligtet til at opfylde visse standarder, og du er omfattet af købeloven, hvilken giver dig to års reklamation. Og så sørger vi for alt det nødvendige papirarbejde. Herudover kan vi tilbyde fordelagtige finansieringsmuligheder, så det ikke er her-og-nu-økonomien, der står i vejen for den gode bilhandel.    

 

Velkommen hos Jørgen Laursen A/S. Vi glæder os til at tage imod dig! Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@jorgenlaursen.dk eller på 86 62 56 11 i Viborg og 97 51 49 66 i Skive.