Leasing

Kontakt os i dag, og hør mere om en leasingaftale hos os

Slip bekymringerne med en leasingaftale hos Jørgen Laursen A/S

Pyhh som bilejer kan der følge mange bekymringer og søvnløse nætter med, når det kommer til vedligehold og store reparationer af de pengeslugende nødvendigheder på fire hjul. Det kan ligeledes være en dyr fornøjelse at holde bilerne opdateret og serviceret, som er nødvendigt, hvis du har et stort kørselsbehov, hvor det er vigtigt at bilen opfylder de nyeste sikkerhedskrav. En oplagt løsning på disse bekymringer er leasing. Med en god leasingaftale kan du slippe bekymringerne om uforudsete udgifter. Hos Jørgen Laursen A/S er vi eksperter i Opel, Citroën, Fiat og Jeep, så hos os finder du naturligvis også både Opel leasing, Citroën leasing, Fiat leasing og Jeep leasing, og vi står altid klar til at vejlede dig i beslutningen om en leasingaftale.

 

Fordele ved leasing 

En leasingaftale er en aftale om at leje en ny bil i stedet for at købe den selv. Hermed er der visse forpligtelser, som du kan fralægge dig mod en månedlig ydelse. Du slipper for at optage og afdrage på et dyrt billån, og undgår dermed også det relativt store værditab, som en ny bil lider i dens allerførste leveår. En leasingaftale indgås ofte for 1-3 år, og du kan dermed ofte skifte bilen ud, alt efter ændrede behov eller udvikling af udstyr og komfort. Ofte er der også serviceaftaler og forsikringer med i aftalen, så du ikke skal bekymre dig om de månedlige udgifter – de er alle samlet i aftalen. Det er vigtigt, at du har et klart overblik over dit kørselsbehov, som også skal være nogenlunde stabilt for, at vi kan tilbyde dig en aftale, som ikke bliver for dyrt for dig. For når man overskrider de medfølgende kilometer, betaler man pr. overskredne kilometer, og så er det, at det igen bliver dyrt og uforudsigeligt. Så kom ind til os og lad os sammen afdække dit behov.  

 

Indgå en god leasing-aftale med din lokale Opel, Citroën og Fiat forhandler

Har du brug for at indgå en aftale om leasing i Viborg eller leasing Skive, så kig ind til os hos Jørgen Laursen A/S. Vi tilbyder Opel privatleasing, Citroën privatleasing samt Fiat privatleasing. så hvis disse 3 mærker står øverst på din ønskeseddel, hjælper vi dig gerne med at finde den optimale bil til netop dit kørselsbehov. Hvis du har brug for Opel erhvervsleasing, Citroën erhvervsleasing eller Fiat erhvervsleasing, kan vi også være behjælpelige med det. Så er dine firmabiler altid opdateret og køreklar, så du kan tage dig af din business i stedet for at skulle bruge tid og bekymringer på din bilpark. Vi glæder os til at hjælpe dig!