Opel

Nye Opel personbiler

Hos Jørgen Laursen finder du altid et stort udvalg af nye Opel biler. Kig forbi butikken, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

Ny Corsa

 Ny Corsa-e

Crossland

Ny Grandland plug-in hybrid

Ny Mokka

Ny Mokka-e

Ny Astra plug-in hybrid

Ny Combo-e Life

Zafira-e

Astra

Grandland

Kaj Jazukevicius

Kaj Jazukevicius

Salgschef - Viborg

Tlf: 54 55 52 25

kja@jorgenlaursen.dk

Flemming Juul Seerup

Flemming Juul Seerup

Salgschef - Skive

Tlf: 61 20 16 80

E-mail: flemming.seerup@jorgenlaursen.dk

Noah Rosenquist

Noah Rosenquist

Juniorsælger - Viborg/Skive

Tlf: 25 96 78 45

E-mail: nro@jorgenlaursen.dk

Nye biler – Opel

Er du på jagt efter en ny bil fra Opel? Hos Jørgen Laursen A/S finder du et stort udvalg af nye biler fra Opel. Du kan hos os finde alt fra en Opel elbil til en Opel stationcar, og vi sælger et hav af forskellige modeller. 

Skab dig et overblik her på siden, hvor du kan finde en oversigt over alle vores biler. Du er også altid velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger i hhv. Viborg eller Skive. Her finder du også et Opel værksted. Læs mere her om vores udvalg af nye biler fra Opel.

Vi tilbyder forskellige modeller

Vi tilbyder diverse modeller fra Opel. Vi sælger bl.a. Opel Crossland, Opel Mokka, Opel Corsa og Opel SUV for bare at nævne nogen af vores modeller. Hos os finder du også Opel plug-in hybrid, ligesom du kan finde en Opel Astra plug-in hybrid. 

Med vores store udvalg af forskellige modeller fra Opel håber vi, at vi kan tilbyde dig lige præcis din drømmebil. Mange danskere går op i biler, og det gør vi også hos Jørgen Laursen A/S. Vi har en passion for biler, og det er vores mål at kunne dele denne passion med vores kunder. 

Hvis du har fundet din drømmebil her på siden, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at komme ud og tage et kig på den i virkeligheden. Med nye biler fra Opel er det altid fedt at kunne komme ud og prøvekøre bilen. Vi har som sagt en afdeling i Viborg og en afdeling i Skive, hvor vores personale står klar til at tage imod dig. 

Få hjælp på vores værksted

Udover at tilbyde salg af nye biler fra Opel, så har vi også et mekanisk værksted. Her kan du booke tid til at få udført diverse services. Vi har også et pladeværksted i Viborg, hvis din bil har fået en bule eller er blevet skadet på anden vis. Så er det helt sikkert noget, vi kan hjælpe dig med at få fikset. 

Vores nye biler fra Opel finder du i Skive og Viborg. Her står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at svare på de spørgsmål, som du måtte have til de forskellige biler. Det er en stor beslutning, når du skal have ny bil. Med den rette rådgivning kan denne beslutning gøres lidt nemmere. Det tilbyder vi hos Jørgen Laursen A/S.