Værksted

Velkommen til JØRGEN LAURSEN A/S – Dit autoriserede Opel, Citroën & Fiat værksted.

Velkommen på værkstedet

Et bilværksted er en arbejdsplads, men det er også sit helt eget univers. Her dufter lidt af motorolie, og meget af god service og ekspertise. Mekanikere bevæger sig sikkert og hjemmevant rundt mellem ting og værktøj, der for ikke-bilkyndige, nok mest ligner dippedutter og dingenoter. Her mødes mekanik med super moderne elektronik. Biler hænger under loftet, og udluftningsslanger sikrer et godt arbejdsklima. På værkstedet diagnosticerer vi problemer, beregner priser, udbedrer fejl og skader og leverer biler tilbage, der igen kan bringe vores kunder rundt i deres hverdag. Så hvis du søger et værksted i Viborg eller et værksted i Skive, så tag et smut forbi Jørgen Laursen A/S. Vi står klar til at hjælpe dig og din bil sikkert videre. Vi er et Opel, Citroën, Fiat & Jeep værksted, men vi har stort kendskab til alle bilmærker. Så lad ikke mærket på din bil begrænse dig i at besøge os, så melder vi klart ud, hvad vi kan gøre for dig.

 

Autoriseret Opel, Citroën & Fiat værksted hos Jørgen Laursen A/S

Vi har specialiseret os i de europæiske bilmærker Opel, Citroën & Fiat, men servicerer gerne alle bilmærker. På vores hjemmeside er det nemt at booke service til din bil, og det er nemt at vælge det værksted, der passer til din placering i landet. Vi er et mekanisk værksted, hvor vi benytter os af nyeste og originale software fra Opel, Citroën, Fiat & Jeep til fejlfinding og opdatering af software. Vi er koblet op til bilfabrikkerne og på den måde, er vi altid opdateret på de nyeste forbedringer og tiltag. Vi benytter os kun af originaldele, og vores mekanikere er altid opdaterede på den nyeste viden og udvikling gennem løbende uddannelse. Vi har også et autoriseret pladeværksted. Så hvis uheldet skulle være ude, og din bil har været i klammeri med en lygtepæl eller en stensætning, så vil vi med glæde hjælpe med at udbedre skaderne. Når du benytter vores autoriserede pladeværksted medfølger der et reparationscertifikat, som dokumenterer, at der er anvendt originale bildele, samt at importørens reparationsmetoder er fulgt i udførelsen. Hermed kan du bibeholde eventuelle garantier, der måtte være på din bil.

 

En god bil skal ikke nøjes med dårlig service

Hos os sætter vi en ære i at yde god service og se muligheder frem for begrænsninger. Hos os servicerer vi din bil, vi reparerer din bil og vi kan tilbyde lækkert ekstraudstyr og forbedringer til din bil. Så den bliver endnu bedre til at opfylde dine behov og ønsker til en bil.

Vi glæder os til at tage imod dig på vores værksteder! Har du spørgsmål, så kontakt os endelig og hør nærmere.

Repair
Værksted
værksted

Kontakt os