Opel

Nye Opel varebiler

Hos Jørgen Laursen finder du altid et stort udvalg af nye Opel biler. Kig forbi butikken, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

Combo

Ny Combo-e

Vivaro

Vivaro-e

Ny Movano

Frederik Henriksen

Frederik Henriksen

Erhvervsansvarlig

Tlf: 51 83 98 49

Mail: frederik.henriksen@jorgenlaursen.dk

Find din næste Opel varebil hos Jørgen Laursen A/S

Er du på udkig efter en varebil til din virksomhed? Så kan du hos Jørgen Laursen altid finde et stort udvalg af nye Opel varebiler, der passer til netop dig og din virksomheds behov. Vi har alt inden for Opel erhvervsbiler – fra den mindre Opel Combo, som er særligt god til håndværkere og rengøringsselskaber, til den større Opel Movano, der kan rumme en del mere.

 

Find den rette Opel varebil

Opel tilbyder en bred vifte af erhvervskøretøjer, herunder varebiler. Der findes tre forskellige modeller af Opel varebiler, herunder Opel Vivaro, Movano og Combo. Vivaro er en kompakt varebil, der fås i både en last- og passagerudgave. Movano er en større varebil, der er konstrueret til at transportere tungere last. Combo er en mindre varebil, der er ideel til bykørsel, og derfor kan den være særlig anvendelig for håndværkere. Alle tre modeller af Opel varebiler er både effektive og pålidelige, hvilket gør dem til et fremragende valg til arbejdskørsel.

Opel Vivaro findes som både almindelig diesel varebil, men der er også lanceret en elektrisk udgave af den populære Opel erhvervsbil. Vivaro er en rigtig god bil til erhverv og fås med et hav af lækkert udstyr blandt andet bakkamera, så du kan orientere dig i selv de mest pressede situationer, samt adaptiv fartpilot og træthedssensor. Udover en masse lækkert udstyr er den også spækket med god plads. Du kan vælge mellem to størrelser af den populære bil – Vivaro Medium som har et varerum på 2,5 meter og Vivaro Large som har 2,7 meter varerum. Her er der altså plads til selv de helt store gipsplader.

I Opel Combo kan du vælge mellem benzin- og dieselmotorer, og den findes både med manuel gearkasse eller en otte-trins automatisk gearkasse. Derudover er der også lavet en el-udgave af varebilen. Opel Combo har en lastlængde på hele 3,44 meter – det giver en lastvolumen på op til 4,4 meter, og der er derfor masser af plads. Derudover byder den på en masse lækkert udstyr som automatisk nødbremse, vejbaneassistent, skiltegenkendelse, træthedsovervågning, blindvinkelassistent og meget mere.

Den største varebil af de tre er Opel Movano, her får du et stort lastrum på op til 17,0 m3, hvilket betyder, at den kan rumme fire europaller, derudover er der mulighed for at tilpasse lastrummet med en skillevæg efter behov. Movano byder ligesom de to andre modeller også på en masse lækkert udstyr, som gør din køreoplevelse meget sjovere.

 

Kig forbi os og find din næste Opel varebil

Hvis du er på jagt efter en Opel varebil i Skive eller en Opel varebil i Viborg, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi har både et bilhus i Viborg og i Skive, hvor vi i øvrigt er autoriseret forhandler af både Opel, Citröen, Jeep og Fiat. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette Opel varebil. Derudover har vi også autoriseret Opel værksted, så skulle uheldet være ude, er vi klar til at hjælpe dig.