Citroën

Nye Citroën varebiler

Hos Jørgen Laursen finder du altid et stort udvalg af nye Citroën biler. Kig forbi butikken, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

Berlingo Van

Jumpy Kassevogn

Ë-Jumpy

Jumpy & Jumper Chassis 

Ë-Berlingo

Frederik Henriksen

Frederik Henriksen

Erhvervsansvarlig

Tlf: 51 83 98 49

Mail: frederik.henriksen@jorgenlaursen.dk

Citroën varebil – din nye arbejdsmakker

Skal du bruge en ny ’makker’ i dit firma med fire hjul og et rummeligt indre, så er vi ret sikre på at kunne være behjælpelig med at finde det rette match. Kom ind til Jørgen Laursen og find din nye Citroën varebil. Citroën har et stort og meget fleksibelt udbud af varebiler. De forskellige modeller, fås i forskellige størrelser og har et væld af muligheder for ekstraudstyr, tilvalg og indretninger. Så lige meget hvilken branche du tilhører, skulle vi nok kunne finde din nye makker.

 

Fleksible og trofaste modeller 

Det er altid godt at have en stabil arbejdsmakker, man altid kan stole på – også selvom I skal tidligt på farten. Sådan en makker kan vi tilbyde hos Jørgen Laursen. Den kunne for eksempel være en Citroën Berlingo Van eller måske Citroën Ë-Jumpy. Citroën Ë-Jumpy er din nye Citroën el varebil. Den kører udelukkende på el, med alle de åbenlyse fordele, der følger med som fx ingen CO2-udledning, den er støjsvag og har ingen unødige vibrationer fra motoren. Med andre ord; en behagelig bil at tilbringe tid med. Den har en lang rækkevidde på helt op til 320 km. Og du kan vælge den i to forskellige længder; 4,95 m og 5,30 m. Du kan laste den med helt op til 1.275 kg i en lastevolumen fra 4,6 til 6,6 m3. Citroën Berlingo Van er den lille rappe makker, som er en sand mester til at komme hurtigt og effektivt gennem byen. Du finder den i en standardstørrelse på 4,40 m og en længere udgave på 4,75 m. Citroën Berlingo Van fås også som el-udgave og kan ligeledes indrettes lige efter dine ønsker og behov.

 

Køb din nye Citroën varebil hos Jørgen Laursen A/S

Jørgen Laursen er din Citroën ekspert med moderne bilhuse i både Skive og i Viborg. Vi forhandler også både Fiat, Opel og Jeep og vi har værksteder på begge adresser. Er du interesseret i en Citroën erhvervsbil til dit firma, så kig ind til os og find din Citroën varebil i Skive, eller din Citroën varebil i Viborg. I begge afdelinger har vi top-professionelle medarbejdere, som faktisk slet ikke kan lade være med at engagere sig i dit køb af en Citroën varebil. De er villige til at sætte sig ind i dine ønsker og krav og tilgodese dem, så vidt det er muligt i valg og design af din nye bil.