Citroën

Nye Citroën personbiler

Hos Jørgen Laursen finder du altid et stort udvalg af nye Citroën biler. Kig forbi butikken, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

AMI

C3

C3 Aircross

C4

E-C4

Ë-Berlingo

Ny C5 X Plug-In Hybrid

Ny C4 X

C5 Aircross SUV
Plug-In Hybrid

E-spacetourer

Ë-C4 x

Kaj Jazukevicius

Kaj Jazukevicius

Salgschef - Viborg

Tlf: 54 55 52 25

kja@jorgenlaursen.dk

Flemming Juul Seerup

Flemming Juul Seerup

Salgschef - Skive

Tlf: 61 20 16 80

E-mail: flemming.seerup@jorgenlaursen.dk

Noah Rosenquist

Noah Rosenquist

Juniorsælger - Viborg/Skive

Tlf: 25 96 78 45

E-mail: nro@jorgenlaursen.dk

Nye biler – Citröen

Vi er utroligt afhængige af vores biler her i Danmark. Uanset hvad din grund er, så er det vigtigt, at du har en bil, der matcher dine behov og ønsker. Og hvis du har en familie, så er det vigtigt at finde en model, der giver en behagelig køreoplevelse for alle.

Citröen er et anerkendt bilmærke i Danmark, og de skaber supermange familievenlige biler, som du med fordel kan kigge nærmere på. Du kan finde nye biler fra Citröen her hos Jørgen Laursen. 

Citröen C3 – den perfekte bil til familien

En Citröen C3 er det perfekte valg, hvis du står og mangler en bil til familien. Det er nemlig en stor og rummelig bil, hvor I alle sammen kan være – selv når I kører på ferie.

Du kan både vælge imellem den helt almindelige Citröen C3, og du kan vælge en Citröen C3 Aircross SUV, der er endnu større igen. Det afhænger fuldstændig af dit behov og dine ønsker til en ny bil fra Citröen.

Når du skal købe en familiebil, så er det vigtigt at sørge for, at der er masser af plads i bilen, for at alle får en god køretur i den. Det er ikke nok, at det er behageligt at sidde på forsæderne – bagsæderne skal også være rummelige, da det ellers er en mindre behagelig oplevelse at sidde her. Køber du en Citröen C3, så er du sikret en behagelig køreoplevelse for alle.

Citröen C5 Aircross SUV og Citröen C4 er andre gode muligheder til samme formål, så du kan med fordel prøve dem begge af.

En lille model er nok for nogen

Hvis du ikke leder efter store nye biler fra Citröen, så kan du stadig købe din bil hos Citröen. De har nemlig også skabt deres lille Citröen C1, der er perfekt til unge mennesker.

Når du lige har fået kørekort, så er det ikke nødvendigt med en stor bil, som du kan have en hel familie i – så længe du kan komme til og fra skole, så er de fleste tilfredse. Og det kan du i en Citröen C1.

Er din Citröen gået i stykker – send den på vores Citröen værksted

Citröen er en nem bil at have med at gøre, fordi vi kan tilbyde dig autoriserede værksteder til netop disse biler. Dermed ved du, hvor du skal køre den hen, hvis den går i stykker.

Find din nye bil hos Jørgen Laursen. Vi står klar med vejledning og god service.