Værkstedskonto

Opret en værkstedskonto – nemt og enkelt

Vil du også gerne undgå at betale udgifter til værkstedregninger på en gang? Så er en værkstedskonto noget for dig! Her kan du nemlig dele din værkstedregning op.

Med en Jørgen Laursen værkstedskonto kan du dele betalingerne op i mindre bider – uden udbetaling, renter og gebyrer. Det er altså blot den faktiske pris, som deles op over flere måneder. Du slipper derfor for en stor regning på en gang.

C5-X-plug-in-hybrid

Hvordan fungerer en værkstedskonto?

Når du skal have en værkstedskonto, skal du ansøge om at blive kreditgodkendt. Værkstedkontoen er uden renter, gebyrer og udbetaling, og fungerer derfor blot som en kredit hos Nordea. Du kan sagtens oprette kontoen uden at gøre brug af den med det samme. Når du ikke bruger den, koster den ikke noget. Hvis du tager den i brug, vil du blive opkrævet en del af regningens beløb hver måned.

opel-vaerkstedskonto

Sådan gør du

Når du skal bruge en værkstedskonto, kan du enten oprette den hjemmefra online eller på vores værksted. Du skal udfylde en ansøgning, hvor du skal bruge NemID / MitID. Du skal vælge et kreditbeløb, samt om du vil betale over 10 eller 20 mdr. Når ansøgningen er indsendt, får du svar indenfor få minutter. Aftalen underskrives gennem e-Boks, og herefter er din konto klar til brug.

 

Hvornår kan jeg bruge værkstedskontoen?

Du kan bruge din værkstedskonto til alle ydelser på værkstedet. Dette gælder både reparationer, service, dækskifte og ekstraudstyr. Det behøver altså ikke kun være til uforudsete udgifter, det kan også være til bilens årlige service, skift af sommer-/vinterdæk eller hvis du ønsker noget nyt, lækkert ekstraudstyr. Hos Jørgen Laursen A/S er vi autoriseret Opel, Citroën, Fiat og Jeep værksted. Så hvis du eksempelvis har en Opel der, som skal have det årlige service, kan du bruge din Opel værkstedskonto. Det kunne også være, at din Fiat eller Jeep skulle have skiftet dæk, og her er din Fiat og Jeep værkstedskonto også en mulighed. Måske din Citroën trænger til lidt nyt udstyr? Hvorfor så ikke splitte regningen op og betale det over 10 eller 20 måneder med din Citroën værkstedskonto. Det er altså ikke kun reparationer, som du kan bruge din værkstedskonto til.

Er du nysgerrig på at høre mere om vores værkstedskonto, så tøv ikke med at kontakte os, du har også mulighed for at ansøge med det samme – lige her. Så er din værkstedskonto hurtigst mulig klar til brug!