Jeep

Nye Jeep personbiler

Hos Jørgen Laursen finder du altid et udvalg af nye Jeep biler. Kig forbi butikken, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dit behov.

Ny Compass

Ny Jeep Avenger

Jørgen Laursen A/S er din forhandler af Jeep

Når man nævner navnet Jeep, tænker de fleste nok på de halvåbne offroadere. Det er formentlig primært folk, der har et arbejde eller en hverdag, hvor der kræves firehjulstræk, der kigger efter en Jeep firehjulstrækker. Jeep startede ud som et amerikansk militærkøretøj under anden verdenskrig, og siden hen har Jeep formået at forny sig gennem tiden, og tilpasse deres design og funktioner til moderne og nutidige biler, men de bevarer stadig ånden fra dengang.

Du finder din nye Jeep hos Jørgen Laursen Biler i vores bilhuse i Skrive eller i Viborg. Her har vi også gode værksteder med professionelle medarbejdere med spidskompetencer, der sætter en ære i at vedligeholde din bil, så den kan holde i mange år.

 

Jeep: En rummelig, holdbar og tidløs klassiker

Som nævnt har Jeep elegant tilpasset sig de moderne krav, der bliver stillet til kvalitetsbiler, så i dag finder du Jeep i ny forklædning, som en lækker og overskudsagtig Jeep SUV, ligesom de er hoppet med på den bæredygtige bølge og producerer Jeep plug-in hybrid.

Se for eksempel på den nye Jeep Compass 4xe. Med denne lækre SUV får du Jeeps solide firehjulstræk og flotte redesign, men med elektrisk fremdrift, der sparer på brændstofforbruget. Jeep Compass 4xe byder på den nye 4xe-teknologi, som giver en mere sikker og sjovere køreoplevelse end førhen. Derudover omfatter det også bedre opkoblingsmuligheder og infotainment. Bilen kommer med både aktive og passive sikkerhedssystemer, som skal sikre dig maksimal tryghed. 4xe byder også på Uconnect™, hvilket betyder, at du nemt og intuitivt har mulighed for at interagere med din bil, selv når du er på afstand.

Du finder mere af det originale islæt i Jeep Wrangler og arven antydes også i Jeep Renegade, hvorimod Jeep Grand Cherokee netop læner sig mere op ad en luksuriøs SUV, spækket med charme. Så uanset hvad dine præferencer er, skulle det være muligt at finde din drømmebil i Jeep – og vi hos Jørgen Laursen hjælper dig gerne på vej. Med vores erfaring og kundeservice kan vi afdække dine kørselsbehov og krav til en ny bil, så du til sidst kan trille herfra i din drømmebil.

 

Køb din nye Jeep i Skive – du kan også finde en Jeep i Viborg

Hos Jørgen Laursen A/S er vi forhandlere af Jeep, og vi står klar i begge vores bilhuse i Skive og Viborg. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde din nye Jeep, så du kan komme ud på landevejene og lege med de mange hestekræfter, der stadig gemmer sig i Jeep. For selvom Jeep på overfladen ser en lille smule mere elegant ud, og man kunne tro, at den ikke længere besidder samme kræfter, så kan den stadig tage dig med ud på spændende og udfordrende offroad-eventyr. Så hvad end du er på udkig efter Jeep Skive eller Jeep Viborg, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores lækre bilhuse og nørde lidt Jeep!